divendres, 11 de gener del 2008

10 COSES DELS REUSENCS MODERNS

1.- Moure’s pel casc antic. Reus ha canviat molt, i això gràcies a l’empenta d’un grup de reusencs que volen una ciutat millor, més moderna i dinàmica i s’han instal.lat al centre.
Ara està de moda fer uns vins al Portia, una birreta amb unes tapes a la Ferreteria, petar la xerrada al Absenta, sopar crepes al Kenabo i encetar la nit al Call, passant pel Blondie o el Pilée.

2.-Comprar discos al Qui’k. La Cori porta tota la vida recomanant, escoltant i venent la banda sonora de la nostra ciutat. Que seria d’un disc sense l’etiqueta del Qui’k?

3.- Entrepans al Viena del carrer Llovera. Tot i que n’han obert un de més gran a la plaça Prim, el local petit, particularment, té més caliu.

4.- Comprar la roba a la Baratura. Que no us enganyi el nom, perquè els preus són d’escàndol. Ara bé, lo milloret a la Baratura.

5.- Mirar mobles. Si, a falta d’Ikea, bones són les botigues reusenques de mobles. Recomanem l’Oca i la Oca, sense deixar l’Estil a Mida.

6.- Anar de festivals. Ja ens agrada als reusencs anar a festivals, sigui el MIM, el COS, o festivals de música electrònica per places i parcs del municipi. És de modern.

7.- Passejar els dissabtes pels carrers comercials. Tot i que no comprem, fa de reusenc sortir a fer el tomb de ravals, el Monterols, el Llovera i el Pallol.

8.-Quedar a la plaça Prim o al Mercadal. Dos punts de trobada pels bons reusencs. Sobretot un lloc concret: al Tomàs Barberà.

9.- Anar a fer la penúltima al Suau. No ho acabo d’entendre. Aquell pub amb música dolenta té un imant pels reusencs.

10.- Votar a la C.O.R.I. Ser juantxi és modern.

2 comentaris:

Raul ha dit...

BOna llista!!! jajaja sobretot tomàs barberà.

Lo del suau... es que no hi ha molta cosa més i que sigui gratuïta que més o menys comenci a assemblar-se a una discoteca. Perque no ens enganyem...tot son pubs per seure o estar de peu xerrant... pero suau, le blanc i el del costat del suau que ara no em surt el nom (juer si hi vaig sempre!!) son gratis i es balla!

Salut reusencs.

Persona non grata ha dit...

Gracies per visitar el bloc, amic tarragoní.
Salut, pelacanyes!