divendres, 20 de març del 2009

LLEGENDES URBANES


Aquest matí parlaven a la televisió de les llegendes urbanes.
Encara recordo aquella del Ricky Martin, osti.
Algú es va inventar que el cantant estava amagat dins un armari per donar una sorpresa a una fan. Aquesta va arribar a casa seva, va agafar un pot de melmelada i va cridar al seu gos....i vinga, bacanal!. Tot, com ja sabeu, era mentida.
Aquesta llegenda va recórrer tot el país en poques hores.
Recordo que al dia següent havia quedat a la Sandvitxeria per esmorzar amb un amic i allà havien dos nois parlant de la llegenda, i tots dos ho havien vist!!!.
Jo no m’ho podia creure, i un d’ells em va dir que em portaria una cinta de vídeo on ho havia gravat. Encara espero la cinta.

A la nostra ciutat hi ha llegendes urbanes, com en tots els municipis del país.
Reus té el tomb on s’apareix la famosa noia?. Home, jo he vist algunes noies als tombs de la carretera de Salou, però aspecte fantasmagòric no tenen pas.

Aquí tenim la del ball als Ploms, que un noi li va deixar la caçadora a una noia que havia conegut aquella nit en un ball i al dia següent quan va a recuperar-la, resulta que la noia feia mesos que era morta, i la caçadora estava penjada a la llosa de la seva tomba.

O la de la perruqueria, que entra un musulmà a tallar-se els cabells i es deixa una bossa. Una noia surt corrent per retornar-li la bossa i el musulmà en agraïment adverteix a la noia que no begui Coca-Cola, ni en llauna ni en ampolla a partir d’una data.

O durant la fugida del assassí de les noies d’Alcasser, Antonio Angles, va córrer el rumor que estava amagat a Reus i que comprava al Pryca, ara Carrefour.

O aquella que es senten plors i laments en una famosa casa modernista de la nostra ciutat.

Fins i tot n’hi ha una d’un senyor amb bigoti i que mana bastant, diuen que es la reencarnació del Mixet Murri, jajaja.


Visca Reus i visca les seves llegendes urbanes.

4 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

I la d'un basar xino de Reus en què t'extirpaven el fetge, el ronyó o el que els fes falta! Els rumors s'adapten als nous temps.

Anònim ha dit...

si, ese bazar no es el del paseo prim? el que esta cerrado por eso y fue la poli??

Jobove - Reus ha dit...

a la meva època anvem a una casa del carrer Espronceda que deien hi havia l'esperit del antic amo rondant, si hi congregava molta gent sobre tot al divendres a la nit, al final després de molts dies vam entrar hi al final va ser una òliva que hi feia niu.

Anònim ha dit...

A la Pacha de la pineda van agafar una noia al parking i li van treure un ronyo, i va apareixer dormida dins del cotxe al mateix parking pero sense ronyo